Ingrediente
3 cartofi medii1 ceapa
150g branza sarata de vaca
1 mana baby spanac proaspat
2 oua
piper proaspat macinat
70g linguri de pesmet
Instructiuni
1. Fierbe cartofii in coaja. Nu e nevoie sa fie foarte moi, vor mai sta in cuptor si vor avea timp sa fie bine copti :) dupa ce au fiert lasa-i cateva minute in apa rece.
2. Foloseste o razatoare pentru cartofi, branza si ceapa spalata si curatata. Pune totul intr-un bol si adauga ouale, 2 linguri de pesmet, spanacul tocat, putin piper si sare daca mai e nevoie. Amesteca cu o lingura.
3. Pune pesmetul care ti-a ramas intr-o farfurie intinsa. Formeaza bile mari din compozitia de cartofi, cam cat sa iti incapa in palma stransa. Aseaza-le in tava si apasa-le cu degetele pentru a le aplatiza.
4. Da la cuptor la gril mediu sau 200 grade pentru 15-20 minute sau pana se rumenesc. Le poti servi ca si garnitura la friptura cu sos de smantana cu usturoi sau pur si simplu.
Pofta sa ai!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu